Працівників «Муніципальної варти» навчатимуть в університеті внутрішніх справ

IMG_8565

Для працівників ЛКП «Муніципальна варта» у Львівському університеті внутрішніх справ організують курси з психологічної та юридичної підготовки.

Про це під час брифінгу, 6 березня, повідомив перший проректор Львівського державного університету внутрішніх справ Тарас Созанський, передає кореспондент Дивись.info.

«ЛКП «Муніципальна варта» звернулася до нас із пропозицією допомогти організувати навчання для їхніх працівників. У нас звичайно є величезний досвід у підготовці правоохоронців. А оскільки муніципальна варта виконує функції з охорони громадського порядку, ми вирішили їм допомогти», - розповів Тарас Созанський.

За його словами, зараз триває процедура узгодження того, чого ми маємо навчити працівників ЛКП «Муніципальна варта» та, що вони вже знають.

«Ми це будемо обговорюватимемо і узгоджуватимемо, але наше основне завдання – передати той досвід, який у нас є, працівникам муніципальної варти, щоб у місті була безпека. Насправді, наше завдання у цій частині співпраці з ЛКП «Муніципальна варта» – не стільки звертати увагу на фізичну підготовку, як на психологічну», - зазначив перший проректор Львівського державного університету внутрішніх справ.

Він також розповів, що такі навчання триватимуть для працівників ЛКП «Муніципальна варта», які вже працюють на підприємстві та для тих, які тільки приходять на роботу.

«Станом на сьогодні у нас є щотижневі обов’язкові курси першої домедичної допомоги з психології поведінки, які ми проводимо на території підприємства. Також у нас є курси за бажанням – тир. Тобто всі, хто хочуть постріляти, мають можливість ходити в тир. На сьогоднішній день всі працівники проходять додаткові тести за участі кадрової системи Львівської міської ради», - зазначив начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

За словами Юрія Діля, то влітку, ймовірно, будуть і виїзди на тиждень-два наших працівників на тренувальний центр, де вони зможуть пройти повний курс від «А» до «Я», як все має виглядати.

Читайте також: Від початку року у Львові звільнили 27 працівників «Муніципальної варти»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: