Скандальна Анастасія Дєєва стала новим виконавчим директором мережі ЛЖВ

07

Анастасія Дєєва стала переможцем конкурсу на посаду виконавчого директора Мережі ЛЖВ. Рішення конкурсної комісії 6 березня затвердила Координаційна рада Мережі ЛЖВ – керуючий орган організації.

Про це повідомляється на сайті організації.

Конкурс на позицію директора найбільшої пацієнтської організації зібрав 52 заявки. Для співбесіди було запрошено 5 кандидатів. Відбір проводила конкурсна комісія, до якої увійшли представники Наглядової ради, Координаційної ради та ради директорів Всеукраїнської мережі ЛЖВ, а також запрошені представники офісу UNAIDS в Україні та Національної ради з питання протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІДу.

«Фантастичні кандидати, кожен з яких вже сьогодні може посилити Мережу! Те, що нам потрібно вибрати всього 1 людину, дуже ускладнювало завдання комісії. В результаті дуже щільної конкуренції найвищий бал набрала Анастасія Дєєва. Ми раді вітати в нашій команді амбітного, талановитого і цілеспрямованого лідера”, – підкреслив Дмитро Шерембей, голова Мережі ЛЖВ.

Так само він відзначив найближчі цілі організації:

Нова політика в сфері фінансування охорони здоров’я

Нова політика фінансування НПО державою і донорами.

Зупинити епідемії ВІЛ, Туберкульозу і Гепатиту С.

Задати новий стандарт якості роботи НПО, стати міжнародною організацією і досягти фінансової незалежності.

Нагадаємо, Анастасія Дєєва – скандально відома колишній заступник міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції. Прославилась завдяки відвертим світлинам, поширеним в соцмережах та призначенні на посаду в досить молодому віці (24 роки) як для заступника міністра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: