Суд у справі Жукровського знову відкладається (фото)

DSC06909

У Львівському окружному адміністративному суді відбулося уже четверте попереднє засідання у справі щодо звільнення екс-начальника юстиції Ярослава Жукровського, передає кореспондент Дивись.info.

 

Сьогодні у суді мали виступати свідки – працівники управління юстиції, але до цього справа не дійшла. Спочатку відповідачі – представники управління юстиції та Мінюсту подали клопотання про витребування документів про можливе працевлаштування Ярослава Жукровського після його звільнення з управління. Вони мотивували це тим, що позивач зокрема вимагає  виплатити йому зарплату за час вимушеного прогулу, а ця інформація  вплине на розмір виплат.

Зокрема відповідачі вимагали подати до суду оригінал трудової книжки Жукровського. Втім суддя не задовольнив це клопотання.

Своєю чергою Ярослав Жукровський вніс клопотання про витребування судом у міністерства цілої низки документів: своїх письмових пояснень перед прийняттям рішення про дисциплінарне провадження щодо нього, свою заяву на звільнення, на яку він не отримав відповіді міністерства, протокол колегії міністерства та положення про дисциплінарну комісію. Попри заперечення відповідачів, що всі ці документи не мають стосунку до справи, ці клопотання були суддею задоволені. Відтак, міністерство у 5-денний термін після отримання рішення суду має надати відповідні документи. У засіданні суду оголошено перерву до 22 березня.

«Суд задовольнив клопотання про витребування доказів додаткових.  Для повного, всебічного розгляду справи і прийняття справедливого рішення будуть витребувані докази, які досі не заявлялися відповідачем, і не були долучені до справи. Ці документи містять нові докази. Зокрема це протокол колегії міністерства від 22 червня, де розглядалося питання про видання мною наказу, на підставі якого дисциплінарна комісія вирішила, що я перевищив свої повноваження», - розповів у коментарі журналістам Ярослав Жукровський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: