Цьогоріч на Відкриті кубки Львова виділили понад 4 мільйони гривень 

56fdb842f2458bf675da9c35c277e43a_L

34 федерації різних видів спорту отримають від 50 до 250 тисяч гривень на проведення своїх Кубків.

На засіданні комісії культури, молодіжної політики та спорту ЛМР затвердили календарний план спортивних заходів за програмою «Відкриті кубки Львова» на 2018 рік.

Проведуть Відкриті кубки з легкої  атлетики, танцювального спорту, ММА, водного поло, рукопаш гопака, більярду, гандболу та багато іншого. Найбільше заходів заплановано на літо й початок осені.

«Порівняно з минулим роком більше федерацій подало заявки на фінансування в рамках програми «Відкриті кубки». Це позитивний сигнал, і означає, що у дітей та молоді зростає інтерес до спорту, до розвитку й змагань. Я впевнений, що федерації, які отримали фінансування, проведуть свої заходи на високому рівні, тому закликаю львів’ян відвідувати Відкриті кубки», - розповів голова комісії Віталій Свіщов.

Всього у 2018 році федерації отримають по програмі «Відкриті кубки Львова» 4 мільйони 150 тисяч гривень.

До слова, федерації мають реалізувати низку вимог, щоб отримати кошти на свої заходи. Це є трансляція онлайн і публікації у ЗМІ, участь у змаганнях іноземних спортсменів та інше. Також у мерії звертають увагу на те, чи якісно федерація провела  захід попереднього року.

Усі заявки і розподіл коштів перед поданням на депутатську комісію опрацьовувала конкурсна комісія в Управлінні молоді та спорту в ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: