У Києві кортеж Порошенка збив пенсіонера (відео)

2125878 (1)

Пенсіонер намагався перебігти дорогу на заборонний сигнал світлофора. У цей момент автомобіль кортежу президента його збив. Чоловіка госпіталізовано з легкими забоями.

У центрі Києва на перетині вулиць Шовковична та Інститутська сьогодні, 6 березня, близько 11:45, президентський кортеж збив літнього чоловіка. Про це повідомляє у Facebook Київ Оперативний.

Як зазначається, автомобіль, який скоїв ДТП, залишився на місці події. Машини кортежу продовжили рух. На капоті машини залишилася вм'ятина.

За словами джерела Корреспондент.net в Адміністрації президента, пенсіонер отримав лише незначні забиті місця.

«Поліцейська машина супроводу збила пенсіонера, який пішов на червоний. Пенсіонер живий, легкі удари і зараз в лікарні», - заявило джерело.

Водночас за словами свідків, пенсіонера після удару відкинуло на кілька метрів. «Швидкість, з якою рухався автомобіль, була щонайменше 80 км/год», - заявили вони.

Прес-секретар Глави держави Святослав Цеголко повідомив, що президент України Петро Порошенко шкодує через ДТП з поліцейським автомобілем кортежу, який збив у центрі столиці літнього чоловіка.

«Незалежно від сигналу регулювальника, ідеться про літню людину. Президент шкодує через ДТП з поліцейським автомобілем і вже доручив надати постраждалому всю необхідну допомогу», - написав С.Цеголко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: