Апеляційний суд ухвалив рішення повернути орендоване приміщення школі

89A730C4-067E-4339-A265-159DB09E1F42_w1023_r1_s

Із незаконного користування повернуто майже 62 м кв приміщення вартістю понад 297 тис грн.

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області.

Так, постановою Львівського апеляційного господарського суду, залишено без змін рішення господарського суду Львівської області, яким задоволено позов Львівської місцевої прокуратури №2 у інтересах держави в особі Львівської міської ради до Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку ЛМР та суб’єкта господарювання про визнання недійсним договору оренди та зобов’язання звільнити приміщення навчально-виховного комплексу школи-садка у Львові, площею майже 62 м кв вартістю понад 297 тис грн.

Зокрема у ході представницької діяльності місцевою прокуратурою виявлено порушення вимог законодавства України щодо забезпечення мережі закладів освіти, відчуження їх майна, використання приміщень для цілей, не пов’язаний з освітніми процесами та дозвіллям дітей, а також використання коштів на їх утримання.

Зазначимо, що вказане рішення суду виконано шляхом повернення приміщення за актом приймання передачі та звільнено від незаконного користування.

Відтак, за втручання прокуратури у розпорядження школи повернуто майже 62 м кв приміщення та поновлено інтереси вихованців зазначеного навчально-виховного комплексу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: