На 8 березня квіти у Львові подорожчали удвічі

1520505862_IMG_6839

На ринках квіти міста подорожчали щонайменше удвічі.

На ринках квіти міста подорожчали щонайменше удвічі, пише Вголос.

Журналісти завітали на Галицький ринок та розпитали у продавців та покупців про справжні ціни на квітковий товар.

Сьогодні, на свято 8 березня, продають навіть кульки у вигляді сердець, які були актуальними ще на День Валентина. Ціна однієї – 30 грн. «Для вас за 25», – кричить навздогін мені хлопець-продавець.

«Тих бабульок розганяти треба!» – обурюється хлопець К., який на 8 березня втім своїй дівчині квітів не купує. Обурюється небезпідставно. Каже: «Ціни на квіти на базарчиках у цей день зросли удвічі. Якщо вазон у звичайний день коштував 100 грн, то сьогодні купив за 150 грн. А квіти взагалі дорожчають удвічі. Тюльпани вже по 20 грн».

Його колега П., який теж спішить до своєї коханої, додає: «На фірмах, до речі, які займаються оформленням та доставкою квітів, такого суттєвого зростання цін немає. Навпаки можуть бути і знижки.

Не менші ціни сьогодні і на троянди. Ці квіти також дорожчають як мінімум удвічі. Зважаючи на те, що на ринку букет можна купити по 100-200 грн, у кіоску поряд - де теж неабиякий ажіотаж – ціни трохи відрізняються. Хоча вибір квітів тут більший, проте ціни на букети теж суттєво вищі.

До слова, самі ж продавці неохоче зізнаються, у скільки разів зростає попит на квіткову продукцію на 8 березня. Кажуть: продають у цей день зазвичай удвічі більше. Проте зважаючи на побачений ажіотаж, цю кількість , напевно, варто збільшити як мінімум у кілька разів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: