Що дивитися цієї весни. Кращі серіали березня

MV5BYjg5NzY5NjMtNWU0Zi00MjQyLTllZTctNzVkYWFhMThkMWIyXkEyXkFqcGdeQXVyMjU4ODI5MTM@._V1_

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Небезпечна експедиція англійського дослідника Джона Франкліна, жорсткий поліцейський Шон Бін і сага про італійську мафію — в кращих серіалах березня.

Life Sentence/Довічний вирок
(7 березня)

Life Sentence ( «Довічний вирок») - новинка від CW - історія про молоду дівчину (Люсі Хейл), якій помилково діагностували останню стадію раку. Вона проживала кожен день як останній. Але одного разу, дізнавшись, що вона здорова, Люсі стикається з наслідками її відчайдушної життя.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=v0bTXxJNuEU

The Oath/Клятва
(8 березня)

Головний герой наступної новинки The Oath («Клятва») - поліцейський Том Хеммонд (Шон Бін), який живе подвійним життям. Він - лідер жорстокого злочинного угруповання «Ворони», котре складається з поліцейських. Хеммонд потрапляє до в'язниці, місце вожака займає інший, але після відсидки він має намір повернути собі «трон».

Deception/Хитрість
(11 березня)

Серіал Deception («Хитрість») від сценариста «Чака» розповість про ілюзіоніста, який, використовуючи свої навички та вміння, допомагає агентам ФБР в розслідуваннях незвичайних злочинів і затриманні злочинців.

Rise/Школа драми
(13 березня)

Шанувальники Glee, нагостріть ваші вуха. Канал NBC запускає нову музичну драму Rise («Школа драми»), де Джош Реднор грає вчителя старших класів, який бере в руки управління шкільною театральним гуртком, що знаходиться практично в безнадійному стані.

Серіал є адаптацією роману Майкла Соколава Drama High, який заснований на реальній історії.

https://www.youtube.com/watch?v=KPn1bbO80iM

Instinct/Інстинкт
(18 березня)

Instinct («Інстинкт») від CBS заснований на бестселері Джеймса Паттерсона «Убивчі ігри». Цей серіал присвячений колишньому агенту ЦРУ (Алан Каммінг), який змушений повернутися до своїх обов'язків, коли Департамент поліції Нью-Йорка звертається до нього за допомогою. Їм потрібно спіймати серійного вбивцю, який тримає в страху все місто.

Barry/Баррі
(25 березня)

Популярний комік Білл Хейдер разом з продюсером «Кремнієвої долини» Алеком Бергом придумав комедію Barry («Баррі») для HBO, в якій зіграв головну роль. Його герой Баррі - колишній морський піхотинець, а нині - найманий вбивця. Одного разу він відправляється в Лос-Анджелес для виконання чергового замовлення, але випадково опиняється на курсах акторської майстерності. Надихнувшись творчою атмосферою, Баррі вирішує негайно перезапустити своє життя і стати актором.

Trust/Довіра
(25 березня)

У новинці від FX Trust («Довіра») сюжет (як і в недавньому фільмі Рідлі Скотта «Всі гроші світу») будується навколо подій 1973 року, коли викрали 16-річного Джона Пола Гетті III, спадкоємця могутньої династії промисловців. Платити багатомільйонний викуп за сина змушують його мати, у якої таких грошей немає.

Перші три епізоди зрежисував Денні Бойл, сценарій написав Саймон Бофой («Мільйонер з трущоб», «127 годин»). У ролях Брендан Фрейзер, Хіларі Суонк і Дональд Сазерленд.

The Terror/Терор
(26 березня)

На AMC прем'єра серіалу The Terror («Терор»), який знятий за однойменним романом Дена Сіммонса і присвячений експедиції англійського дослідника Джона Франкліна. Сіммонс барвисто описує знищення учасників експедиції гігантським білим ведмедем-монстром, про якого складають ескімоські легенди.

Alex, Inc./Стартап
(28 березня)

Зак Брафф в новій комедії Alex, Inc. («Стартап») зіграв досвідченого радіо-журналіста, який вирішує кинути роботу і запустити власну компанію подкастів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: