У Львові проведуть міжнародний конгрес індивідуальної психології

t1

Сьогодні відбулась зустріч міського голови Львова Андрія Садового з представниками Міжнародної асоціації індивідуальної психології, під час якої обговорили проведення у 2020 році у Львові міжнародного конгресу індивідуальної психології (International Association of individual Psychology).

Про це інформує прес-центр Львівської міської ради.

Проведення міжнародного конгресу індивідуальної психології 2020 року у Львові стало можливим завдяки запрошенню професора Олександра Фільца та його команди, яке він презентував на попередньому конгресі у Міннеаполісі (США) у липні 2017 року.

Особливо важливу роль у прийнятті позитивного рішення щодо Львова стала підтримка Львівської міської ради.

Щорічно конгрес відвідують 300-500 учасників з усього світу.

Основна мета візиту – підтвердження фінансової спроможності місцевого організаційного комітету у проведені заходу та підтвердження зацікавленості та готовності місцевої влади у наданні допомогти та підтримки в організації та проведенні заходу.

10 березня у Львові відбувся круглий стіл за участю іноземних гостей, місцевого організаційного комітету. Під час зустрічі обговорювали можливе місце проведення, джерела фінансування та інших умов майбутнього конгресу.

18 листопада 2018 року відбудеться повторний візит до Львова розширеної делегації міжнародного організаційного комітету з проведенням мікро-конгресу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: