Патрульні застали на гарячому крадія магазину

пол
фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області, Фейсбук

Патрульні застали на гарячому особу, яка виповзла через дірку з магазину, де сталася крадіжка.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Сьогодні орієнтовно о 4 ранку патрульні 4 батальйону отримали виклик від невідомого про те, що на вулиці Шафарика впродовж 30 хвилин спрацьовує сигналізація в магазині. Інспектори за лічені хвилини були на місці.

Сигналізація не працювала, однак інспектори вирішили оглянути прилеглу територію. Раптом вони почули підозрілі звуки позаду магазину. Патрульні обійшли магазин і побачили, як з невеликого отвору в стіні виповзає чоловік. Помітили і ще одного невідомого, який стояв за півсотні метрів на сторожі. Особи почали втікати у різні напрямки і патрульні прийняли рішення затримувати того, який проник у магазин. За кілька метрів його наздогнали. 

Оглянувши територію, за будинком виявили алкогольні напої різних виробників, цінової категорії у великій кількості, які зловмисники винесли з магазину і заховали у кущах. Також, у закинутому приміщенні вони сховали тютюнові вироби. 37-річний затриманий раніше судимий за крадіжку вчинену повторно або здійснену за попередньою змовою групою осіб. На місце викликали слідчо-оперативну групу та експерта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: