ЛКП відмовилося зекономити на закупівлі бітуму майже 800 тисяч гривень

iK20hgTkpNs

Львівське комунальне підприємство «Шляхово-ремонтне підприємство Личаківського району» закупить 500 тонн бітуму за 6 мільйонів 171 тисячу гривень у ТОВ «Компанія Адванс».

Про це стало відомо зі сайту публічних закупівель ProZorro.

ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Личаківського району» оголосило ще у лютому на суму 6,5 мільйона гривень. На торги зголосилися три компанії: ТОВ «Укрбітінвест», ТОВ «Компанія Адванс» та ТОВ «Бітекс».

Предмет торгів – бітум нафтовий дорожній БНД 70/100 – 500 тонн.

Найнижчу ціну запропонувало ТОВ «Укрбітінвест» – 5 мільйонів 385 тисяч гривень. Однак 26 лютого рішення було скасоване, а 28 лютого – остаточно відхилене. Переможцем оголосили ТОВ «Компанія Адванс» з пропозицією 6 мільйонів 171 тисяча гривень.

У протоколі розгляду тендерної пропозиції зазначено, що переможець торгів, тобто ТОВ «Укрбітінвест» не надало документів у строк, що не перевищує 5 календарних днів.

Додамо, що, за даними YouControl, «Компанія Адванс» не вперше отримує тендери від ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Личаківського району». Торік фірма двічі поставляла нафтобітум: у лютому 700 тонн на 7 мільйонів 700 тисяч гривень та у травні 250 тонн на мільйон 944 тисячі гривень.

Скрін з аналітичної платформи YouControl

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: