Помер відомий російський актор, якому заборонялося в’їжджати в Україну, Олег Табаков

2127920

Знаменитий актор і режисер Олег Табаков помер у понеділок на 83-му році життя, повідомляє прес-служба Московського художнього театру.

Нагадаємо, що Табаков був госпіталізований 27 листопада 2017 року у відділення реанімації та інтенсивної терапії Першої міської лікарні Москви. Медики діагностували у нього сепсис – зараження крові збудниками інфекції. Пізніше стан Табакова різко погіршився.

В останні роки життя Олег Табаков поєднував художнє керівництво в Московському художньому театрі імені Чехова і Театрі під керівництвом О. Табакова. Також він керував кафедрою майстерності актора в Школі-студії МХТ.

11 березня 2014 року підписав листа на підтримку політики президента Росії Володимира Путіна щодо російської військової інтервенції в Україну.

У вересні 2014 року Табаков також заявляв, що Крим не має жодного стосунку до України, докоряючи українцям за дискусії щодо цього питання.

2015 року Міністерство культури України включило Табакова в «чорний список» діячів мистецтва, які створюють загрозу безпеці України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: