Сьогодні прощатимуться з одним з кращих фронтових снайперів: загиблого героя зустрічали на колінах

im_4974b400733d4544d4c16e063b29c4ab

Сьогодні в Червонограді, об 11:00 годині відбудеться похорон Юрія Луговського – командира розвідгрупи, снайпера взводу розвідки окремого загону спеціального призначення «Азов» 18-го полку оперативного призначення Східного оперативно-територіального управління національної гвардії України.

Про це повідомили у прес-службі «Азову».

Вчора тіло Юрія Луговського зустрічали земляки. Останню шану загиблому земляки віддали, стоячи на колінах.

А в суботу, 10 березня, на базі полку «Азов», у місті Урзуф з Юрієм Луговським (позивний Баррет) попрощалися бойові побратими.

Юрій Анатолійович Луговський, 1994 року народження, уродженець міста Червоноград Львівської області, загинув 9 березня близько 2:00 в зоні операції об'єднаних сил внаслідок кульових поранень, завданих ворожим снайпером.

Луговський брав активну участь в Революції Гідності, з початку війни перебував у лавах добровільних батальйонів ( «Донбас», потім – «Азов»). Пройшов бої за Іловайськ, захищав Широкине і Маріуполь.

«Коли я згадую друга Баррета, перше, що спадає на думку, – воїн. Саме так, як істинний воїн, він жив та відправився до праотців: зі зброєю в руках у розпал бою. Друг Баррет багато разів зазирав смерті у вічі. Проте кожного разу виходив із цієї сутички переможцем. На жаль, крайній такий раз виявився останнім. І хоч поруч з нами нині його вже немає, але я впевнений, що Баррет житиме вічно у наших думках та серцях», – промовив командир 1-го батальйону полку АЗОВ друг Сухар.

У нього залишилася мати – психолог у  реабілітаційному центрі бійців АТО, волонтер.

Фото, відео: полк «Азов»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: