Бакулін уже півтора року не ходить на засідання Ради — КВУ

630_360_1518787336-3241

Народний депутат Євген Бакулін (фракція «Опозиційний блок») востаннє був зареєстрований на пленарному засіданні парламенту 16 червня 2016 року. З того часу він не відвідав жодного засідання Ради. 

На цьому наголошує Комітет виборців України у Facebook.

«Народний депутат Євген Бакулін востаннє був зареєстрований на пленарному засіданні Верховної Ради 16 червня 2016 року. І з того часу нардеп не відвідав жодного із загалом 195-ти засідань ВР», - зазначає КВУ.

За даними КВУ, Бакулін - єдиний депутат, що пропустив усі засідання Верховної Ради у 2017 році.

При цьому за понад 3 роки роботи парламенту політик відвідав 38% пленарних засідань та взяв участь у 3% голосувань, що за даними КВУ є одним із найнижчих показників.

Як повідомлялося, 12 березня Комітет з питань регламенту та організації роботи Ради визнав законними усі три подання генерального прокурора Юрія Луценка щодо притягнення Бакуліна до кримінальної відповідальності, його затримання і арешту. Сам Бакулін був відсутній на засіданні комітету, він надав комітетові клопотання про заслуховування замість нього його адвокатів через те, що він на той час «перебував на лікарняному». В.о. голови комітету Павло Пинзеник повідомив присутнім на засіданні комітету, що Бакулін у своєму зверненні вказав два різні лікувальні заклади, де він лікується.

Голова ВР Андрій Парубій заявив, що  надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа парламент розгляне першим питанням у четвер, 15 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: