У Львові розповіли, коли у всіх школах міста з'являться камери відеоспостереження

IMG_9550

Минулого року камерами відеоспостереження було обладнано 15 навчальних закладів Львова. А до кінця навчального року планують забезпечити такими системами безпеки ще 7 навчальних закладів.

Про це повідомив під час відвідування школи №3 міський голова Львова Андрій Садовий, передає кореспондент Дивись.info.

Щодо того, коли з'являться такі системи безпеки у всіх школах міста, Андрій Садовий сказав, що все залежить від фінансування.

«Саме відеоспостереження не оберігає, проте, коли злодії бачать, що є камери, туди вже не полізуть. У Львові взагалі є величезна проблема із покаранням злочинців. Адже, коли лапають злодія, поліція везе його в суд, аби там прийняти міру запобіжного заходу, але його відпускають. Тоді злочинець знову йде красти і ситуація повторюється. Тому найбільша проблема - це відсутність покарання», - пояснює мер Львова.

«Наше завдання полягає в тому, щоби у всіх школах міста Львова були відеокамери, адже відеоспостереження унеможливлює крадіжки», - пояснив Садовий.

Своєю чергою, начальник управляння освіти ЛМР Зоряна Довганик зазначила, що у школах, де є відеоспостереження, вже немає крадіжок.

Читайте також: У Львівській міськраді не знають, як боротися із пограбуваннями шкіл та садочків

Нагадаємо, станом на сьогодні охоронну сигналізацію та відеоспостереження встановлено в 15 навчальних закладах, а саме: СЗШ І-ІІ ст. «Джерельце», ЛНВК «Школа-садок I-II ст. «Провесінь», ЛСШ І ступеня №4, Львівська лінгвістична гімназія, Львівська гімназія «Престиж», СЗШ №9, НВК «Школа І ст.-гімназія «Гроно», ДНЗ №163, ДНЗ №160, ДНЗ №180 ЛДК СЗШ №3, ЛЗШ І-ІІІ ступенів №43, СЗШ №91, ДНЗ №167, ЛЗШ І ступеня «Світанок».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: