У Саакашвілі не вірять у неупереджений суд над Сакварелідзе

IMG_9605

«Рух нових сил» називає завтрашній суд у кримінальному  провадженні проти Давида Сакварелідзе «політичним судилищем».

«Рух нових сил» називає завтрашній суд у кримінальному  провадженні проти Давида Сакварелідзе «політичним судилищем», передає кореспондент Дивись.info.

Як заявляє РНС суддя Христина Гладишева, переведена спеціально на півроку з Рівного до Мостиськ саме для цього суду. Крім цього, за інформацією РНС, чоловік судді Олег Гладишев бере участь у конкурсі на посаду віце-консула України у Кракові. «Питання призначення чоловіка Гладишевої залежить від «правильного», потрібного Банковій рішення щодо Сакварелідзе», заявляють в РНС.

За словами адвоката Валерії Коломієць, прокуратура Львівської області хотіла раніше обмежити Сакварелідзе свободу пересування Україною, заборонивши йому виїзд з території міста Львова, але чи буде подавати таке клопотання прокуратура завтра – наразі невідомо.

«Завтра відбудеться підготовче судове засідання. Ми не знаємо чи будуть ставити це питання, але вони мають право, згідно із законодавством, застосовувати запобіжний захід», – заявила Валерія Коломієць під час прес-конференції у Львові.

За її словами, на суді буде присутня низка народних депутатів.

Нагадаємо, засідання відбудеться 14 березня, об 11:00, у Мостиському суді. Сакварелідзе звинувачують у незаконному перетині кордону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: