Львівських науковців запрошують на семінар

iezuity4
Фото: Фотографії старого Львова

Компанія Clarivate Analytics, Програма імені Фулбрайта в Україні та Фонд The Power of International Education за підтримки Lviv Convention Bureau запрошують на семінар «Показники ефективної наукової діяльності науковця, установи і країни: публікації, наукові видання, гранти».

Захід відбудеться 19 березня у Науковій бібліотеці ЛНУ імені І. Франка (вул. Драгоманова, 5), пише прес-служба ЛМР.

Зазначається, що семінар буде цікавий, передусім, вченим, бібліотекарям, редакторам наукових видань, керівникам установ та підрозділів і молодим науковцям. Початок заходу – о 14.00 год (реєстрація – з 13.30 год), триватиме до 17.30 год.

Для участі необхідна попередня реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/5vZoi0XuULWVq4qp1.

Програма:

1.      Відкриття.

2.      Доповідь «Класична бібліотека у перспективі сучасної науки: від точки творення до простору можливого» (Василь Кметь, канд. Іст. наук, Наукова бібліотека Львівського національного університету імені Івана Франка)

3.      Доповідь «The structure of an academic paper and/or how to properly reference and cite works» (Софія Фаріон, стипендіат  програми Фулбрайт в Україні)

4.      Доповідь «Складові ефективної наукової діяльності  і їхньої оцінки» (Ірина Тихонкова, канд, біол наук  Clarivate Analytics)

5.      Доповідь «Львів – місто чотирьох культур і їхній вплив на розвиток науки» (Лесик Роман, доктор фарм. наук, Медичний університет ім Данила Галицького)

6.      Доповідь «Що таке успішний грант і як його написати» (Єгор Васецький, доктор біол. Наук, Інститут Онкології Густава Русі, м. Париж, Франція)

7.      Доповідь «The Good, the Bad and the Ugly. Наукові видання. Як не помилитися з вибором. Процедура відбору до Web of Science Core Collection» (Ірина Тихонкова, канд. біол. наук, Clarivate Analytics)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: