Повністю відкрити вулицю Личаківську для проїзду планують в липні

IMG_9751

Вже від п’ятниці, 16 березня, буде перекрито для руху транспорту вул. Личаківську на наступній ділянці дороги, від вул. Б. Котика до вул. Долішньої.

Про це повідомив під час брифінгу заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, передає кореспондент Дивись.info.

«Закриваємо частину вулиці Личаківської, відповідно буде перекрито для руху транспорту ділянку від вул. Черемшини до вул. Долішньої. Ми йдемо за графіком та орієнтовно плануємо закінчити в липні цього року, щоби повністю відкрити вулицю для проїзду», - сказав Бабак.

За його словами, головні речі, які можуть впливати на термін виконання робіт – це складні ґрунти та старий колектор.

«Щодо руху транспорту, відбувалися зустрічі з громадськими активістами щодо обговорення зміни схеми маршрутів громадського транспорту. Схеми вже затвердженні», - пояснив заступник міського голови Львова.

Фото: ЛМР

За словами Олега Партики, в.о. начальника управління транспорту ЛМР, у зв’язку з цим відбудуться зміни в схемі руху маршрутів громадського транспорту.

«По вул. Личаківській курсує 11 маршрутів громадського транспорту. Чотири маршрути: № 5а, № 50, № 18, а також соціальний маршрут для студентів ЛНУ ім. І. Франка змін не зазнають. Зміни відбудуться у схемах руху маршрутів № 5Н, № 15, № 24, № 29, № 36, № 39, № 47а», - проінформував в.о. начальника управління транспорту.

«Що стосується основних змін у схемах, то маршрут № 36 буде об’їжджати через Кривчиці, як і 5а. Маршрут № 29 розділяємо: тобто один автобус їде до вул. Долішньої, тоді мешканці проходять пішки до вул. Б. Котика і там пересідають на другий автобус маршрут № 29. Пересадка буде безкоштовна. Для цього пасажирам у першому автобусів даватимуть відповідні квитки, які вони віддадуть у другому автобусі», - пояснює Партика.

Також він відзначив, що маршрут № 39 курсуватиме від вул. Некрасова, а усі інші автобусні маршрути будуть їхати через вул. Зелену, потім виїздитимуть на вул. Мечникова і по маршруту.

Нагадаємо, 25 березня 2017 року розпочався капітальний ремонт вул. Личаківської (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічна з розворотним кільцем). Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: