«Шахтар» програв «Ромі» і покинув Лігу чемпіонів

928939

Донецький «Шахтар» програв у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів італійській «Ромі» з рахунком 0:1 і залишає турнір.

Донецький «Шахтар» програв у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів італійській «Ромі» з рахунком 0:1 і залишає турнір, пише УП.

Нагадаємо, що в Харкові «гірники» здолали «Рому» з рахунком 2:1, але за рахунок забитого м'яча на чужому полі далі йде італійська команда.

Що стосується самої гри, то в першому таймі краще виглядав «Шахтар». Гольових моментів у перші 45-ть хвилин не було в обох команд. У «Роми» був один удар у площину воріт, а в «Шахтаря» - нуль.

На 52-ій хвилині матчу «Рома» забила гол. Після помилки в захисті Ордеця, Джеко вибіг сам на сам з П'ятовим і пробив поміж ніг українського воротаря - 1:0. Після забитого голу в Джеко було ще кілька моментів, щоб збільшити рахунок.

На 79-ій хвилині «Шахтар» залишився в меншості. Ордець не дав вийти сам на сам з воротарем тому ж Джеко, і суддя показав українцю червону картку. За кілька секунд на полі ледве не зчинилася бійка після того. як Феррейра викинув за щити хлопця, що повільно подавав м'яч. Бійки вдалося уникнути, а ось «Шахтарю» щось створити біля воріт «Роми» так і не вдалося.

Варто зазначити, що припинив боротьбу в Лізі Чемпіонів і «Манчестер Юнайтед», що за сумою двох матчів (0:0 та 1:2) поступився «Севільї».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: