Львів’янин намагався ввезти з Польщі димові свічки і гранати

29214106_1648973218525210_2842028674318799447_n

43-річний мешканець Львівщини намагався ввезти на територію України заборонений товар.

Про це повідомив в ДФС Львівської області.

Днями на адресу Львівської митниці ДФС надійшли висновки експертів щодо вилучених товарів, які громадянин України перевозив з Республіки Польщі автомобілем «Volkswagen TRANSPORTER».

Він прибув у пункт пропуску «Шегині – Медика» та формою митного контролю обрав смугу спрощеного контролю «зелений коридор». Під час візуального огляду автомобіля у працівників митниці виникла підозра про наявність у ньому товарів, переміщення яких через митний кордон обмежене. Автомобіль було скеровано до спеціально відведеного майданчика для огляду товарів. Там у салоні автомобіля було виявлено 12 предметів циліндричної форми зеленого кольору різного діаметру та висоти, 15 запалів та 12 кругів запалення. Товар вилучили та скерували на експертизу.

Експерти встановили, що предмети циліндричної форми зеленого кольору – 6 свічок димних DM-2B та 6 димових гранат RGD-3B IFR доступні лише за ліцензією Міністерства внутрішніх справ Республіки Польщі і використовуються для військових потреб, відповідно до законів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 471 Митного кодексу України. Складено протокол про ПМП. Справу скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: