На межі Закарпаття і Львівщини затримали 29 озброєних молодиків — ЗМІ

p_314469_1_slidertop2

На межі Закарпаття і Львівщини правоохоронці затримали 29 осіб з битами, ножами і балаклавами. Невідомі їхали на 4 автівках у бік Закарпаття з боку Львівщини трасою Київ–Чоп.

 

Їх затримали на посту Нижні Ворота працівники поліції та СБУ, які в ці дні працюють у посиленому режимі. Про це пише Mukachevo.net з посиланням на власні джерела.

«29 осіб на 4 авто затримали близько 10:00 четверга, 15 березня. У них було виявлено ножі, кастети, балаклави, бити і т.п., а також невідома речовина, схожа на наркотики», – йдеться у повідомленні.

Співрозмовник у правоохоронних органах заявив, затримані наполягають, що їхали на Закарпаття кататися на лижах, і мовляв тому мали таке «екіпірування». Затриманих забрали до Воловецького райвідділу поліції для з'ясування всіх обставин.

Офіційно наразі жодних коментарів від закарпатських правоохоронців не надходило.

Нагадаємо, що в ці дні на Закарпатті угорці відзначають 1700-річницю революції, а українці – чергову річницю Карпатської України та вшановують героїв Красного Поля.

Аби попередили можливі провокації, поліція Закарпаття перейшла у посилений режим роботи. Незважаючи на це, організації «Свобода» та «Карпатська Січ» відхрестилась від можливих провокацій щодо угорців, адже, за їх словами, «будь-які спроби провокацій носять деструктивний характер та працюють не на користь Української держави».

Через можливі провокації, навіть Генконсульство Угорщини в Ужгороді, оприлюднило повідомлення з порадою не відвідувати Закарпаття у ці дні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: