Олег Синютка став лауреатом загальнонаціональної програми «Людина року»

29186576_1636254226469425_5548251345816911872_n

Серед трьох претендентів на здобуття премії «Людина року» у номінації «Регіональний лідер» – голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Про це пише Кулемет.

«Цей диплом –  визнання успіху Львівщини, визнання краю, де працюють талановиті і патріотично налаштовані люди. І я переконаний, що у цьому дипломі є частинка кожного з двох з половиною мільйонів мешканців Львівщини, які роблять усе для того, щоб наш край був найуспішнішим. Львівщина перша, тому що на Львівщині найстабільніша ситуація та найбільш патріотичні та професійні люди. А інші речі – вже залежать від влади. Перше питання – протидія корупція. Ми маємо сьогодні особливо позитивне відношення Президента та Уряду України. У Львівській ОДА працює окремий підрозділ, який допомагає бізнесу відчувати себе впевнено. Також я переконаний, що це і бажання місцевої влади боротися із корупцією. Корупція та Львівщина – речі несумісні. Напевно, найбільша гарантія нашої інвестиційної привабливості – мудрі люди. А Львівська освіта – це освіта, яка є першою серед регіонів після міста Києва за результатами ЗНО»,  – прокоментував у прямому ефірі телеканалу «NewsOne» номінацію Олег Синютка.

Нагадаємо, загальнонаціональна програма «Людина року» — програма, яка передбачає присудження титулу «Людина року» в Україні за професійні і суспільно значимі досягнення. Програма заснована в 1995 році. Так, окрім голови Львівської ОДА Олега Синютки, лауреатами номінації «Регіональний лідер» стали голова Київської ОДА Олександр Горган та голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: