У Львівській області шукають 14 керівників медзакладів

long-bg

Після конкурсу мають призначити 14 директорів і гендиректорів комунальних закладів охорони здоров’я.

Про це під час прес-конференції оголосила Ірина Микичак, директорка департаменту охорони здоров’я ЛОДА, повідомляє Дивись.info.

14 березня відбулося перше засідання конкурсної комісії, яку створила Львівська обласна рада. Цього року вперше в області відбудеться масовий конкурс на заміщення вакантних посад — призначать 14 керівників комунальних закладів охорони здоров’я. Це — директори і генеральні директори.

Читайте також: У ЛОДА розповіли, коли запрацює єдина диспетчерська «швидкої»

«Посада гендиректора виділена в обласній клінічній лікарі, регіональному онкологічному центрі, обласній психіатричній лікарні. В інших будуть призначені директори. Після цього ми підемо на перетворення цих закладів у некомерційні підприємства. Ми хочемо змінити якість управління», — каже Ірина Микичак.

Директорка профільного департаменту пояснила, що головний лікар займається лікувальним процесом і речами, які стосуються забезпечення, умовно кажучи, він — господарник.

«Але зараз ситуація з реформою з’явилася потреба у керівниках-управлінцях. Нам важливо, щоби кожен заклад сформував для себе перспективний план розвитку», — зазначає Ірина Микичак.

За словами очільниці департаменту, прийом заявок триватиме до 28 березня включно. 29 розпочнеться засідання конкурсної комісії. До її складу увійшла представники ЛОДА, ЛОР, громадських організацій і трудових колективів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: