Львів прийняв далекомагістральний літак нового покоління Boeing 777 (фоторепортаж)

IMG_9889

Сьогодні, 16 березня, у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького приземлився літак нового типу – далекомагістральний Boeing 777-200 ER, передає кореспондент Дивись.info.

Як зазначила генеральна директорка міжнародного аеропорту «Львів» Тетяна Романовська, Львів сьогодні вітає рейс «Київ-Львів», який прибув на гарному літаку Boeing 777, який в подальшому планує виконувати далекомагістральні рейси.

Своєю чергою, директорка із комунікації авіакомпанії Євгенія Сацька сказала, що завжди приємно прилітати до Львова. «Ми відчуваємо тут гостинність. Дійсно, для авіакомпанії це значний крок і відчуваємо відповідальність, пов’язану із тим, що ми починаємо експлуатувати перший в Україні такий тип літаків, з такою кількістю пасажирів», - розповіла Євгенія Сацька.

З іншого боку, зазначає представниця компанії, це зовсім інший рівень сервісу та продукту, який ми можемо запропонувати мешканцям України, зокрема, мешканцям Львівщини.

«Boeing 777 - літак нового типу і згідно статистики найбільш популярними в світі. За моїми даними, є близько 2000 літаків зараз в експлуатації в різних авіакомпаніях. Ми для себе вирішили експлуатувати саме літак типу 200 ЕR, оскільки за технічними можливостями і за можливостями інфраструктури його можуть приймати в Україні два аеропорти «Бориспіль» і «Львів», - розповідає Сацька.

Вона пообіцяла, що протягом цього року, можливо, протягом трьох місяців надійдуть ще чотири таких літака.

«Аеропорт Львів – один із небагатьох аеропортів України, який поруч із Борисполем готовий повністю технічно тримати літаки такого типу, такої ваги та пасажирської ємності. Цього року наша авіакомпанія отримає ще три літаки такого типу маю сподівання, що разом будуватимемо наші спільні плани, виходячи із потреб ринку та побажання пасажирів», - пояснила пані Євгенія.

За словами заступниці голови Львівської ОДА Ірини Гримак, саме тому Львів сьогодні спільно із командою аеропорту розпочинає спільну роботу.

«Це буде новим етапом, який наблизить реалізацію програми по відкриттю трансатлантичних рейсів зі Львова. Для нас це питання є пріоритетом №1», - заявила Ірина Гимак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: