Порошенко призначив командувача Об'єднаних сил

199894

Про своє призначення президент повідомив, перебуваючи в зоні АТО.   

Президент України Петро Порошенко призначив генерал-лейтенанта Сергія Наєва командувачем об'єднаних сил. Про це Порошенко заявив під час візиту в зоні АТО в п'ятницю, 16 березня, передає DT.UA.

«З моєї ініціативи Верховна Рада прийняла закон про реінтеграцію Донбасу. Цим документом створена нова правова основа для відсічі ворожої агресії на Донбасі, а в перспективі – і для відновлення територіальної цілісності України. Формат антитерористичної операції буде змінено на операцію Об'єднаних сил. Керівництво силами та засобами ЗСУ та інших військових формувань і правоохоронних органів покладатимуться на командувача об'єднаних сил. На цю посаду я вирішив призначити генерал-лейтенанта Сергія Наєва», - сказав Порошенко.

Він додав, що поставив перед командувачем збройних сил завдання по зміцненню Збройних сил України настільки, щоб вони були «не тільки обороноздатними, але й здатними звільнити окуповані території».

Нагадаємо, Сергій Наєв 7 березня 2018 року був призначений заступником начальника Генштабу Збройних сил України. До цього проходив службу на посаді начальника штабу - першого заступника командувача Сухопутних військ ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: