Суд ув’язнив мера Сколе на 6,5 років за хабар

71f8a7b9dfbdfa4a4502ebd60f17d2b5_l

Міського голову м. Сколе Володимира Москаля засудили за хабар на 6,5 років позбавлення волі. Такий вирок виніс вчора, 15 березня, Стрийський міськрайонний суд.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Депутатка Сколівської міської ради Оксана Бондар розповіла , що термін ув'язнення рахується від 11 серпня 2015 року, коли суд обрав запобіжний захід. Однак під вартою мер не був, оскільки сплатив заставу. Зараз Володимир Москаль продовжує виконувати обов'язки і готує апеляцію.

Нагадаємо, Володимира Москаля затримали за підозрою в отриманні хабара 18 тис. грн ще у 2015 році. Тоді ж затримали і юрисконсультку Сколівської міськради. Посадовці пообіцяли передати підприємцю в оренду об’єкт комунального майна та зменшити орендну плату за його користування.

Згодом, Галицький районний суд відпустив Москаля під заставу 48 тисяч гривень та відсторонив на два місяці від посади міського голови.

Розслідування велося за статтями щодо отримання хабара та підроблення документів. За рішенням суду мер міста отримав 6,5 років ув’язнення з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати посади 3 роки, а юрисконсультка – 5,5 років з конфіскацією майна.

Згідно з декларацією держслужбовця, Володимир Москаль є власником чотирьох земельних ділянок у Сколівському і Турківському районах та автомобіля ВАЗ 1991 року випуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: