«Час історій»: львів’ян надихатимуть реальними історіями незламності (фото)

22 березня, о 19:00, відбудеться  перший захід нового проекту Школи АҐРУС - "Час історій з Іриною Снітинською". 

«Час історій» – це платформа сторітелінгу, де герої зі сцени розповідають свої історії, а глядачі, слухаючи у залі, можуть знаходити власні сенси. Щоразу – актуальні теми та цікаві герої. Темою вечора буде «The show must go on»  -   про події, коли, здавалося, все втрачено, а насправді перегорнулася нова сторінка життя, набагато краща.

Сторітелінг вважається ключовим сучасним інструментом комунікації, та, водночас, він вічний – люди у всьому світі завжди розповідали історії. Наші герої також діляться власним досвідом і здобутками. Вони описують свій шлях, власні радощі та хвилювання, проблеми та їхнє подолання. Історії, котрі ви почуєте – справжні, щирі, емоційні, без слайдів, від відомих людей та від тих, хто не є професійним промовцем, а просто розповідає, що довелося пропустити крізь себе.

«Час історій» - це час для себе, коли можна побути з друзями, емоційно відпочити та прислухатися до свого серця.

Першими свої історії публіці розкажуть Антон Дацко, заслужений майстер спорту з фехтування на візках. Чемпіон Європи, світу та параолімпійських ігор; Александр Самолюк - консультант із фінансового планування; Ольга Бартиш, надзвичайно багатогранна людина: худодниця, блогерка, журналістка і мама трьох дітей.

Квитків залишилось дуже мало, але поспішайте - їх ще можна придбати тут 
 Детальна інформація: (097) 864 99 56 та на сайті
ІА Дивись.info – медіапатрнер проекту, тож репортаж із першої зустрічі дивіться незабаром на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: