У «Краковці» затримали трьох громадян Африки (фото)

29342353_1230338993764004_7425311307372313944_n
Фото: ДПСУ

На кордоні з Польщею правоохоронці затримали трьох вихідців з північної Африки.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Зазначається, що вчора ввечері, співробітники відділу прикордонної служби «Краковець» затримали трьох іноземців, які в піший спосіб, поза пунктом пропуску намагалися незаконно перетнути українсько-польський кордон.

«Інформацію про невідомих отримав дільничний інспектор прикордонної служби від місцевих мешканців. Вже через кілька хвилин, за сто метрів від кордону група реагування зелених беретів наздогнала порушників. Ними виявились двоє громадян Алжиру 1985 та 1988 року народження та громадянин Марокко, 1985 року народження», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що алжирці є студентами одного із київських вишів, а марокканець прибув в Україну літаком наприкінці січня цього року. 

Іноземців було затримано в адміністративному порядку, рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України, вчиненої групою осіб, прийматиме суд.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу на суму до 8500 гривень кожному.

В подальшому прикордонники клопотатимуть перед судом щодо примусового видворення мандрівних студентів та їхнього товариша з України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: