У Львові на громадському віче виступили проти виборів у Криму (фото)

29356262_1640218272739687_2223598603153178624_n_1521371346_613x459.75_3_0
Фото: ЛОДА

У неділю, 18 березня, у Львові на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченкові відбулось громадське віче «Ні «виборам» в Криму!».

Про це повідомили в прес-службі ЛОДА.

Не зважаючи на негоду, на громадську акцію, аби виявити свою свідому українську позицію, прийшли сотні небайдужих.

Фото: ЛОДА

До присутніх звернувся український військовий, морський офіцер, капітан ІІ рангу запасу військово-морських сил Збройних Сил України, заступник голови Спілки офіцерів України в Севастополі, громадський діяч та актор Тимур Баротов.

«Сьогодні в Криму чиниться черговий злочин Кремля. І ми всі є його свідками. Злочин, наслідком якого стане міжнародний суд та міжнародний трибунал. Те, що ми сьогодні зібрались тут, на ще один крок наближає нас до перемоги».

Фото: ЛОДА

«Події у Криму пов’язані з моєю особистою історією. Коли Росія окупувала Крим, прямо із номеру готелю мене забрали спецслужби окупанта лише за те, що я був активістом Майдану. Я був першим українським політв’язнем. Рік катувань, карцерів, камери-одиночки, камери із психічнохворими людьми, - але сьогодні я з вами.  Чим  швидше ми зрозуміємо, що потрібно діяти раціонально, тим швидше ми врятуємо себе. Ми мусимо розуміти, що гібридна війна – це не лише військові дії, це інформаційна війна. Наше з вами завдання – донести до міжнародної спільноти правду. Україна про Крим не забула. Це наша невід’ємна частина», - наголосив Юрій Яценко, колишній політв’язень, радник Міністра закордонних справ України, юрист.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: