Польща теж може вислати російських дипломатів, – джерела

1020798007

Польща слідом за Великобританією може вислати російських дипломатів, передає польське видання Gazeta Prawna з посиланням на джерела в уряді.

Польща слідом за Великобританією може вислати російських дипломатів, передає польське видання Gazeta Prawna з посиланням на джерела в уряді, пише РБК-Україна.

Повідомляється, що Польща розглядає можливість введення санкцій проти Російської Федерації у зв'язку з отруєнням колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки в Британії. Зокрема Варшава може піти на висилку російських дипломатів, а також ввести економічні та персональні санкції щодо оточення президента РФ Володимира Путіна.

За даними джерел, в польському уряді нові санкції проти Росії обговорюються з минулого тижня, проте рішення відкладалося до отримання результатів виборів. Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Британії Тереза ​​Мей заявила, що вивчає можливість введення нових заходів проти Росії.

«Ми не потерпимо загрози життю британських підданих і всіх, хто живе на британській землі, від уряду Росії. Ми можемо бути впевнені в сильній підтримці, яку ми отримали від наших друзів і союзників по всьому світу», – заявила Мей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: