Садовий не бачить жодних проблем із прапорами у Львові

IMG_0140

У Львові прийнята ухвала, яка вшановує червоно-чорний прапор, і у визначальні дні біля Ратуші вивішують цей стяг.

Про це журналістам заявив міський голова Львова Андрій Садовий, передає кореспондент Дивись.info.

«Я не бачу жодних проблем із прапорами. Ми вже вивішували червоно-чорний прапор у Львові два рази і будемо робити це далі. Можливо, будемо коригувати кількість днів, коли вивішуватимемо його», - запевнив Андрій Садовий.

За його словами, над Ратушею з 1991 року висить наш національний прапор і він поза конкуренцією, тому тут дискусії зовсім не потрібні.

«Потрібно мати повагу до національних символів нашої держави та до всіх прапорів, як до прапора ЗСУ, до прапора Пласту, так і до червоно-чорного прапора. Ми це все поважаємо, але треба робити це із якоюсь пошаною одне до одного», - пояснив мер Львова.

Читайте також: У сесійній залі ЛМР вивісили червоно-чорний прапор

Нагадаємо, 15 лютого на сесії ЛМР депутати не підтримали проект ухвали, який передбачав використання у Львові червоно-чорного прапора. Зокрема, пропонувалося у визначені дні вивішувати прапор на вежі міської ради, приміщеннях районних адміністрацій та інших об’єктах.

Водночас, депутати підтримали альтернативну ухвалу, підготовлену міською радою, в якій йдеться про державний прапор України, а червоно-чорний лише за рекомендацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: