У Дніпрі та області за добу випала двомісячна норма снігу

97937bc-29356774-1878194365533049-5729274691105849344-n

Найбільше снігу у самому Дніпрі – там намети подекуди сягають півметра.

Паралізований рух електротранспорту, затори, призупинена робота деяких міжміських маршрутів – у Дніпрі та області внаслідок негоди лише протягом доби випала двомісячна норма снігу. Про це повідомляє «5 канал».

Найбільше снігу в самому Дніпрі. Там намети подекуди сягають півметра. Через це електротранспорт не зміг вранці виїхати на рейси. На зупинках утворилися довжелезні черги пасажирів.

«Я живу в Кам'янському, але з Кам'янського нормально дістався, а от з Центрального вокзалу довелося йти пішки. Трамваїв взагалі не було. Маршрутки спостерігалися дуже рідко, тролейбусів не бачив», – розповів мешканець області.

Ще один чоловік розповідає: «Я йшов хвилин 40, за цей час бачив три маршрутки. Люди йдуть проїжджою частиною, тому що на тротуарах, власне кажучи, – замети і снігу по коліно».

Вночі рятувальники зі снігових наметів на трасах витягли більше 200 автівок: вантажівки та машини «швидкої допомоги». Тоді ж скасували виїзд міжміських маршрутів.

Нині, звітують чиновники, транспортне сполучення відновлюють. У напрямку Запоріжжя та Кривого Рогу рух відбувається однією дорожньою смугою. Перекриттів магістралей державного та регіонального значення в області немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: