Загиблий керівник Миколаївського летовища Владислав Волошин збирався звільнитися з посади

831ae63-17149-e637714b485cda31baba4807d02940b2-537

Військовий льотчик, Народний герой України, в.о. керівника Миколаївського аеропорту Володимир Волошин саме звільнився або звільнявся з обійманої ним посади.

Військовий льотчик, Народний герой України, в.о. керівника Миколаївського аеропорту Володимир Волошин саме звільнився або звільнявся з займаної посади.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив колишній директор ДП «Украеропроект» Кирил Новіков.

«Знав Владислава Волошина лише дистанційно. Проте він щиро вболівав за летовище, за те, аби аеропорт «полетів». На підтвердження цього публікую частину переписки від 25 лютого 2018 року із ним:

В.В. Не повірите, я також («звільнився» або «звільняюся»)

К.Н. Да ладно!

В.В. Після отримання сертифікату. Журналісти в чомусь праві. З цими людьми не можливо працювати.

К.Н. Шкода. А хто зараз там в.о? Облрада когось призначила чи ще ні?

В.В. Ні. Поки що працюю я. Як отримаємо сертифікат – піду», – йдеться у повідомленні.

Кирило Новіков пояснив, що аеропорт готувався отримати сертифікат експлуатанта в державіаслужбі, і саме це стало причиною, чому Владислав затримався – він продовжував готувати аеропорт і не кинув справу та колектив навіть після гучних подій кінця 2017-го року. Йдеться про затримання 28 грудня 2017 року колишнього директора летовища Михайла Галайка на хабарі.

«Фраза «журналісти в чомусь праві. Із цими людьми неможливо працювати», - реакція Влада на сюжет 24 каналу про аеропорт, який ми обговорювали.

Загибель Владислава Волошина має бути розслідувана», – написав Кирило Новіков.

Нагадаємо, Владислав Волошин – військовий льотчик Повітряних сил Збройних сил України, майор запасу. Учасник бойових дій на сході України, здійснив 33 бойових вильоти.

Волошин був пілотом штурмовика Су-25 299-ої Миколаївської бригади тактичної авіації. Після точного удару по російським десантникам під Новокатеринівкою 29 серпня 2014 року його літак збили. Він катапультувався і приземлився на території, окупованій ворогом. Зі зламаною рукою завдяки координації куратора зі штабу АТО йому вдалося пройти повз блокпостів російсько-терористичних військ і вибратися до позицій ЗСУ.

Російський агітпроп згадав про «льотчика Волошина» 22 грудня 2014 року, коли в Росії з'явився «таємний свідок», який вказав на Владислава Волошина, як на винуватця збиття Боїнга малайзійських авіаліній над Донецьком.

2017 року звільнився зі Збройних Сил. З 21 липня 2017 року призначений на посаду заступника генерального директора з авіаційних питань КП «Миколаївський міжнародний аеропорт». З 30 грудня 2017 року призначений виконувачем обов'язків генерального директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: