Депутати поставили Синютці «задовільно»

IMG_0223

Депутати Львівської обласної ради заслухали звіт голови Львівської облдержадміністрації про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини у 2017 році.

Депутати Львівської обласної ради заслухали звіт голови Львівської облдержадміністрації про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини у 2017 році, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Під час звіту Олег Синютка заявив про зростання надходжень до місцевих бюджетів, а також зростання виробництва у промисловості та сільському господарстві.

За його словами, вже за два місця цього року зафіксовано зростання промислового виробництва на 12%, а сільськогосподарського – на 3%.

Під час обговорення низка фракцій заявила про те, що задоволені роботою голови ЛОДА. Зокрема про таку підтримку керівнику області заявили Громадянська позиція, Радикальна партія, Народний Рух України.

Водночас представник фракції Батьківщина Ярослав Качмарик запропонував оцінити роботу голови ОДА як незадовільну. Втім за таку пропозицію проголосували лише 12 депутатів. Натомість пропозиція оцінити роботу Олега Синютки як задовільну набрала 51 депутатський голос.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: