Ганущин почув про себе багато цікавого, але отримав «задовільно»

IMG_0219

Депутати Львівської облради під час сесії, 20 березня, оцінили роботу голови облради Олександра Ганущина у 2017 році, як задовільну, передає кореспондент Дивисьinfo.

На відміну від голови ЛОДА, самого звіту Олександра Ганущина депутати вирішили не слухати, натомість відразу перейшли до питань та обговорення.

Під час обговорення про свою підтримку голові ЛОР заявили фракції БПП, Громадянської позиції, Народного контролю, Радикальної партії, УКРОПу, та НРУ.

Натомість представник «Самопомочі» Роман Кізима заявив, бюджет розподіляється непрозоро, депутатські комісії займаються «дерибаном», а сама рада під керівництвом Ганущина перетворилася на кланово-олігархічний орган, який працює на одну сім’ю.

Втім, депутат Євген Буба нагадав, що свого часу «Самопоміч» теж голосувала за призначення Ганущина головою ЛОР і входила до більшості.

Депутатка Ольга Шайдуліна від ВО «Свобода» теж розкритикувала роботу голови ЛОР, нагадавши про спроби перебрати у власність ради об'єкти культурної спадщини, а також розпоряджатися землями територіальних громад.

Попри це, за визнання роботи голови ЛОР задовільною проголосували 52 депутати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: