Львівська облрада вимагає розірвати дипломатичні відносини з Росією

IMG_0214

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Президента, парламенту та Кабінету Міністрів щодо розірвання дипломатичних відносин з Росією, передає кореспондент Дивись.info.

Відповідне звернення підтримало 56 депутатів.

Як заявляють у своєму зверненні депутати, своїми останніми діями Російська Федерація продовжує демонстративно нехтувати територіальною цілісністю України, міжнародними договорами та принципами цивілізованого суспільства.

«Проведення виборів в анексованому Криму, постійні провокації на українській території, диверсії проти громадян у країнах Європи зумовлюють необхідність рішучіших кроків для зміцнення безпеки України. З огляду на це, ми, депутати Львівської обласної ради, вимагаємо від вищого керівництва держави розірвати дипломатичні стосунки з Російською Федерацією. Вважаємо недопустимими такі стосунки з країною, яка є окупантом нашої території», – йдеться у зверненні.

Депутати також вимагають запровадження візового режиму з РФ.

«Такі кроки Української держави визріли вже давно, однак краще пізно, ніж ніколи. Росія знехтувала шансами, які їй давала світова спільнота, відмовилася отямитися та припинити агресію проти України. У такій ситуації в нашої держави залишається єдиний вихід – послідовними й рішучими діями зміцнювати свою обороноздатність, складовою якої є безпека України та її громадян від можливих диверсій і терактів», – йдеться у зверненні ЛОР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: