Поліція розглядає п'ять версій загибелі Владислава Волошина

612362e2a75d0123d87718c6677d85c1
фото: ТСН

Поліція Миколаївської області розглядає 5 версій гибелі очільника Миколаївського аеропорту Владислава Волошина.

Про це повідомив начальник миколаївської поліції Юрій Мороз, пише Громадське.

«На даний момент розглядається 5 версій: конфлікт на роботі, сімейні негаразди, самогубство скоєне під час проходження служби у ЗСУ, нещасний випадок при проходженні з вогнепальною зброєю та самогубство скоєне в стані душевного хвилювання», — сказав він.

За його словами, призначено вже шість експертиз і допитані 5 осіб, серед яких дружина Волошина.

Водночас Мороз зазначив, що факт його роботи свого часу на посаді віце-президента з питань безпеки «Авант Банку», під керівництвом Олексія Савченка, не вплине на об'єктивність розслідування.

«Так. Працював з жовтня 2012 року по лютий 2013. Чи бачився із Савченком? Так, точно бачився. Але якщо у когось є сумніви по необ'єктивності чи упередженості в цьому слідстві, напевно треба дочекатися результатів та історії слідства і тоді якісь висновки робити», — зазначив Мороз.

На питання, чи буде допитаний у справі гибелі Владислава Волошина Олексій Савченко та інші співробітники ОДА, голова поліції зазначив, що при необхідності допит буде мати місце.

«Як мені відомо, Савченка зараз немає в Миколаєві, він на лікуванні. При необхідності буде допитаний. Сьогодні ми запросили на допит його заступника (Валентина Гайдаржи, — ред.)», — додав Мороз.

Раніше у Миколаєві близько сотні людей вимагали відставки глави Миколаївської ОДА Олексія Савченко.

18 березня стало відомо, що у Миколаєві у власній квартирі застрелився Владислав Волошин, 29-річний керівник обласного аеропорту, льотчик. Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство), триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: