Територію поблизу школи №97 облаштують за 4,5 мільйона гривень

ремонт-дс

Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради 12 березня 2018 року уклала угоду на проведення капремонту внутрішньоквартальної дороги та тротуарів по вулиці Миколайчука, 18 з ТОВ «Ергобуд» на 4,52 млн грн.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro, пишуть «Наші гроші. Львів».

Згідно з тендерною документацію, тут не лише відремонтують дороги та тротуари, встановлять лавки та урни,  але облаштують простір для мешканців. Йдеться про дитячий майданчик, майданчик для вигулу собак з двома смугами перешкод та майданчик для дозвілля на якому встановлять десять бетонних столів для гри в шахи та два столи для настільного тенісу.

«Ергобуд» також озеленить та освітить територію. Увесь ремонт компанія повинна виконати до 30 грудня 2018 року.

Учать в торгах, окрім переможця, взяли ще дві фірми – ТОВ «Львівська Дорожня Служба» та ТОВ «Налсур». В результаті торгів компанія-переможець знизала початкову ціну на 48,2 тис. грн.

Засновниками «Ергобуду» є львів’яни Андрій та Наталія Капуш. За даними Prozorro, минулого року компанія отримала від бюджетних замовників 11 підрядів на загальну суму 5,72 млн грн, майже всі з них від Шевченківської райадмінстрації та Малехівської сільради (Жовківський район). Зокрема, фірма облаштовувала громадський простір на вул. Б. Хмельницького, 267-269 та проводила капітальні ремонти на вулицях Миколайчука та Тичини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: