У Львові цьогоріч збудують 10 спортивних майданчиків

IMG_1717

На комісії культури, молодіжної політики та спорту ЛМР погодили титульні списки на будівництво дитячих, дитячо-спортивних та спортивних майданчиків.

Як повідомив член комісії Володимир Гринишин, у переліку десять адрес, серед них – вул. С.Петлюри, вул.Тракт Глинянський, просп.Червоної Калини, вул.Б.Хмельницького та інші. Передбачена сума на будівництво – 3,5 мільйона гривень.

«Наразі ця сума рівно поділена між всіма об’єктами, по 350 тис. на кожен. Всі ці десять місць ми оглянули. Це місця, на яких впродовж багатьох років нічого не робилось. Наприклад, вул. Тернова, Тракт Глинянський. Проте станом на сьогодні є ще 28 перехідних об’єктів, які не до кінця завершені. Для них закладено 253 тис грн.  на відшкодування за виконанні роботи з будівництва майданчиків за минулий рік».

Також на засіданні комісії депутати підтримали проект ухвали «Про затвердження Програми надання фінансової підтримки громадській організації «відділення національного комітету у Львівській області» на 2018 рік.

Програма передбачає співфінансування заходів ГО «Відділення Національного олімпійського комітету у Львівській області» протягом 2018 року з метою підтримки видатних спортсменів та тренерів, виховання  дітей та молоді на гуманних цінностях  олімпійського руху.

За словами голови комісії Віталія Свіщова, для реалізації програми передбачено ряд заходів. А саме: відзначення найкращого спортсмена Львова, свято Олімпійського прапора, олімпійський день, олімпійський  урок, та багато іншого.

«Наша комісія підтримала цю ухвалу, щоб місто долучилось до співфінансування заходів НОКу у Львівській області.  Програма розроблена з метою популяризації олімпійських видів спорту, розвиток та підтримку масового спорту серед дітей та молоді. Крім цього, в рамках програми будуть проведені турніри - з важкої атлетики пам’яті Олімпійського чемпіона Петра Короля та зі спортивної гімнастики пам’яті Олімпійського чемпіона Віктора Чукаріна. Будемо сподіватись, що незабаром у Львові почнуть з’являтись нові Олімпійські призери».

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: