Перевізники готові возити школярів безкоштовно, а Садовий – проти

transport1105

Чотири автотранспорті підприємства Львова погодилися з ініціативою депутатів Львівської міської ради про безкоштовне перевезення школярів у громадському транспорті.

Відповідні документи на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднив депутат ЛМР Ігор Телішевський.

Підтримали депутатські ініціативу ПАТ «Львівське АТП 14630», ТзОВ «Успіх БМ», ТзОВ «Міра і К» та ТзОВ «Фіакр – Львів».

У підготовленій ухвалі зазначається , що право безкоштовного проїзду надаватиметься учням при пред’явленні оригіналу учнівського посвідчення щоденно з 7.00 до 20.00, крім вихідних і святкових днів та канікул.

Водночас перевізники, які надають послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування м.Львова, забезпечити безкоштовне перевезення учнів загальноосвітніх шкіл та учнів навчальних закладів, підпорядкованих Львівській обласній раді у Львові.

Крім того, безкоштовний проїзд учнів повинне забезпечити і ЛКП «Львівелектротранс».

Натомість управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР має внести відповідні зміни до чинних договорів, а управління освіти – подбати про вчасну видачу учнівських посвідчень.

Далі – справа за депутатами.

«Наразі відповідну Ухвалу блокує міський голова Андрій Садовий і виступає проти внесення цього питання до порядку сесії міської ради. Сьогодні на колегії депутати вкотре вимагатимуть розгляд цього питання», – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: