Сьогодні в урядовому кварталі затримали сімох людей, які вимагали відставки Омеляна

29496087_1622114531177645_2998674412414810958_n

Через порушення правопорядку в урядовому кварталі 21 березня затримали сімох людей, щодо яких склали протоколи про адміністративні правопорушення, йдеться в повідомленні на сайті поліції Києва.

«21 березня біля Кабінету Міністрів України відбувалися заходи, відповідно до раніше поданої до КМДА заявки. Незважаючи на попередження правоохоронців, учасники акції перекрили рух по вулиці Грушевського. Перемовини із активістами не дали результату, тож при спробі звільнити проїзну частину виникла штовханина. Після цього сім активних учасників доставили до територіального управління поліції», – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, щодо шістьох осіб склали протоколи за статтею про дрібне хуліганство, щодо однієї особи, яку назвали «організатором акції» – за статтею про порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій.

Раніше у ЗМІ з’явились повідомлення про те, що під будівлею уряду сталися сутички між поліцією і активістами. Останні прийшли під стіни Кабміну з вимогою відставки міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: