У Львові відбудеться наймасштабніший в Україні турнір із карате

Karate-1-890x395
Фото: ілюстративне

На велотреку Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України (вул. Клепарівська, 39а) 24-25 березня, о 10.00 год. Львів прийматиме найсильніших каратистів з різних країн світу, які позмагаються за нагороди International Lviv Cup. 

International Lviv Cup відбувається за сприяння Львівської міської ради в межах програми «Відкриті Кубки Львова», пише прес-служба мерії.

Зазначається, що цього року International Lviv Cup став наймасштабнішим турніром з карате у країні. Адже вже станом на ранок середи, 21 березня, свою участь у ньому підтвердило близько 80 організацій з 12 країн. Загальна кількість учасників – близько 1000 спортсменів.

Однак електронна он-лайн реєстрація ще продовжується, тому учасників може бути ще більше. Загалом, змагання відбуватимуться одразу на 6-ти татамі.

Окрім спортсменів з України, на турнірі змагатимуться каратисти з Азербайджану, Чехії, Латвії, Білорусі, Польщі, Молдови, Угорщини, Словаччини. Також будуть гості із Чилі та Єгипту, Йорданії та Марокко.

На церемонії відкриття турніру International Lviv Cup буде присутній президент Української федерації карате Сергій Левчук. Також запрошено Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні Сумі Шігекі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: