З Державної міграційної служби звільнилася одіозна чиновниця, підозрювана в корупції

PimahovaD

Кабінет Міністрів України звільнив першого заступника керівника Державної міграційної служби Діну Пімахову. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.

Кабінет Міністрів України звільнив першого заступника керівника Державної міграційної служби Діну Пімахову. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, інформує Дзеркало тижня.

«Пімахову звільнили за власним бажанням», - сказав Розенко після засідання уряду в середу, 21 березня

Діну Пімахову Кабмін призначив першим заступником голови Державної міграційної служби в січні 2017 року. Пімахова була призначена терміном на 5 років із випробувальним терміном на 6 місяців.

Нагадаємо, 29 листопада Державна міграційна служба повідомила про те, що СБУ затримала агента НАБУ при спробі підкупу заступника голови ДМС Діни Пімахової.

Пізніше в НАБУ заявили про те, що Генеральна прокуратура і Служба безпеки незаконно втрутилися та зірвали спецоперацію Бюро, спрямовану на виявлення учасників організованого злочинного угруповання у Державній міграційній службі.

Натомість генпрокурор Юрій Луценко заявив про те, що вважає звинувачення на адресу затриманого детектива НАБУ обгрунтованим.

Пізніше НАБУ опублікувало фрагменти розсекречених аудіо- і відеоматеріалів, отриманих під час проведення негласних слідчих дій у рамках спецоперації, які доводять, що чиновниця ДМС дійсно могла бути причетною до корупційних схем.

Зазначимо, що за даними Центру протидії корупції чиновниця ДМС Пімахова живе в елітних апартаментах і їздить на Porsche Cayenne.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: