Американський вояж «Самопомочі»: у ВРУ та ЛМР називають різні джерела фінансування

1450686

Робочий візит мера Львова Андрія Садового до США фінансував він сам, віце-спікера ВР Оксани Сироїд та голови фракції «Самопомочі» Олега Березюка - приймаюча сторона. Натомість нардеп Сергій Кіраль взагалі офіційно не відряджався.

Про це стало відомо із відповідей Апарату Верховної Ради та відділу управління персоналом Львівської міської ради на інформаційні запити ІА Дивись.info.

Отже, офіційне відрядження за кордон Оксани Сироїд було на період з 5 по 9 березня, натомість Олега Березюка – з 5 по 12 березня.

«Народний депутат Кіраль С.І. до Сполучених Штатів Америки у період з 4 по 8 березня офіційно не відряджався», – зазначено у відповіді на інформаційний запит.

Що ж стосується відрядження міського голови Львова Андрія Садового, то у відповіді керуючої справами виконкому ЛМР Марти Литвинюк зазначено, що мер перебував у відрядженні у період з 28 лютого до 9 березня на запрошення міжнародного аналітичного центру Atlantik Council.

«Витрати за переліт та проживання здійснювалися приватним коштом міського голови Львова, бюджетні кошти на ці цілі не використовувалися», – йдеться у відповіді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: