Львівські депутати затвердили розміри премій для талановитих учнів

IMG_0521

Депутати Львівської міської ради затвердили програму підтримки обдарованої молоді, яка передбачає преміювання учнів шкіл за успіхи на зовнішньому незалежному оцінюванні та на олімпіадах, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, йдеться про виплату одноразових премій за особисті досягнення в інтелектуальних конкурсах, турнірах, олімпіадах.

«Відзначення грошовою винагородою у розмірі 2 000 грн. випускників загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова, які отримали 200 балів у 2017/2018 навчальному році за результатами ЗНО з базової дисципліни, по 4 тис. грн., які отримали 400 балів і 6 тис. грн., які отримали 600 балів за результатами ЗНО з базових дисциплін. Відзначення учнів закладів загальної середньої освіти та професійно-технічних навчальних закладів м. Львова в кількості 20 одноразових премій у розмірі 1000 грн. (без урахування оподаткування) у разі успішного закінчення англомовних онлайн-курсів з різних дисциплін, при умові підтвердження сертифікатом із персональною верифікацією про проходження курсу», - йдеться в ухвалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: