На Львівщині оштрафували підприємця за спробу підкупу працівника поліції

5613f8961cc01-habar
Фото: ілюстративне.

На Львівщині, щоб уникнути притягнення до адміністративної відповідальності, чоловік запропонував правоохоронцю 500 доларів США.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що наприкінці минулого року працівники Управління захисту економіки у Львівській області виявили порушення в роботі обмінного пункту валюти, розташованого в одному із райцентрів.

За результатами перевірки був складений адміністративний протокол за ст.162 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил про валютні операції).

Фото: поліція

Приватний підприємець, причетний до махінацій в обміннику, щоб уникнути санкцій, передбачених чинним законодавством,  запропонував працівнику УЗЕ у Львівській області 500 доларів США неправомірної вигоди.

Його було затримано 4 січня під час спроби підкупу поліцейського.

«Зловмиснику оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За рішенням районного суду підприємця оштрафовано на суму в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8 500 гривень)», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: