Наступного тижня зі Львова побільшає дешевих авіарейсів

IMG_9967-630x420

Авіасполучення між Львовом і Польщею останнім часом розвивається надзвичайно активно.

З 26 березня лоукост Wizz Air почне польоти зі Львова до польських міст Гданськ та Катовіце, а також до німецького Дортмунда. А вже наступного дня, 27 березня, польська авіакомпанія LOT відкриє рейс зі Львова до Ольштина. Про це повідомили у прес-службі аеропорту «Львів» передає ІА Дивись.info.

Зазначається, що у Гданськ та Катовіце польоти будуть виконуватися двічі на тиждень (понеділок та п’ятниця). У Катовіце з 20 червня частота збільшиться до 4 разів на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця та неділя).

Зазначимо, що раніше рейси до Дортмунда анонсували лише на 21 травня. Польоти будуть виконуватися двічі на тиждень, по понеділках і п’ятницях.

Політ зі Львова до Ольштина буде виконуватись у часовий проміжок між виконанням рейсів Варшава-Львів-Варшава. За такою ж схемою, коли борт прилітає ввечері з Варшави до Львова, а вночі летить в регіональне місто Польщі, повертається до Львова і вранці вилітає до Варшави, LOT вже кілька місяців працює на лінії Львів-Бидгощ.

Раніше ЗМІ повідомляли, що у мобільному додатку лоукост-авіакомпанії «Ryanair»  з'явилася інформація про можливі маршрути зі Львова. А саме: Львів-Дюссельдорф (Веце), Львів-Краків, Львів-Лондон (Станстед), Львів-Меммінген, Львів-Варшава (Модлін).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: