Для громад Львівщини презентували конкурсні та проектні можливості

15218002655ab4d449ed5c5

 У п’ятницю, 23 березня, у Львівській обласній раді відбувається інформаційна сесія «Нові конкурсні та проектні можливості для громад Львівщини».

В обговоренні основних тематик заходу беруть участь голова Львівської обласної ради, голови Правління Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» Олександр Ганущин, голови обласної державної адміністрації Олега Синютки, керівників структурних підрозділів ОДА, представників самоврядних органів Львівщини тощо.

«Сьогодні ми поговоримо про ті успіхи, яких уже вдалося досягти, а також про потенційні можливості для громад області. Оскільки Львівщина є прикордонним регіоном, відтак одним з найважливіших напрямків роботи є саме транскордонне співробітництво. Разом з нашими партнерами, зокрема  з Польщі, завдяки залученим коштам Європейського Союзу маємо можливість реалізовувати на Львівщині важливі інфраструктурні, історико-культурні, туристичні, освітні проекти. Закликаю представників територій долучатися до процесу підготовки цікавих проектів, які зможуть претендувати на перемогу та фінансовий ресурс», - наголосив Олександр Ганущин.

Відтак учасникам інформаційної сесії виконавчий директор Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» Галина Литвин презентувала підсумки участі Львівської області у конкурсі проектів в рамках Програми секторальної підтримки регіонального розвитку та проекти-переможці Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» у рамках зазначеної Програми, зокрема «Карпатська мережа регіонального розвитку» та «Схід і Захід разом: будуємо довіру з шкільної парти».

Окрім цього, під час даного заходу було дано офіційний старт чотирьом великим конкурсам, які адмініструватиме Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна», а саме:
- конкурс освітніх обмінів між закладами Львівської та Луганської областей;
- конкурс культурних обмінів між закладами Львівської та Луганської областей;
- конкурс обмінів між засобами масової інформації Львівської та Луганської областей;
- конкурс ініціатив місцевих карпатських громад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: