Львівські депутати вдруге дозволили спорудження «сухого» фонтану біля опери

IMG_0515

Депутати Львівської міської ради підтримали ухвалу «Про внесення змін до Ухвали № 350 від 17.03.2016р. «Спорудження «сухого» фонтану біля Оперного театру».

Згідно ухвали Галицькій районній адміністрації дано згоду на демонтаж фонтану перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької на пр. Свободи балансовою вартістю 1 478 940,00 грн.

Також надано згоду Галицькій районній адміністрації та благодійному фонду «Сокар Благо» на укладення договору про спільну діяльність щодо спорудження «сухого» фонтану за умови попереднього погодження проекту цього договору з постійною комісією інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики, постійною комісією законності, депутатської діяльності та свободи слова, постійною комісією з питань комунальної власності і постійною комісією архітектури, містобудування та охорони історичного середовища.

Проект спорудження «сухого» фонтану має бути попередньо погодити з постійною комісією інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики, постійною комісією законності, депутатської діяльності та свободи слова, постійною комісією з питань комунальної власності і постійною комісією архітектури, містобудування та охорони історичного середовища;

Управлінню архітектури та урбаністики департаменту містобудування надано функції замовника проектно-кошторисної документації капітального ремонту території із спорудженням «сухого» фонтану перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької на пр. Свободи.

Відтак, управлінню архітектури та урбаністики департаменту містобудування має укласти договір з проектною організацію на виготовлення проектно-кошторисної документації капітального ремонту території із спорудженням «сухого» фонтану перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької на пр. Свободи, та отримати експертний висновок у відповідній експертній організації проектно-кошторисної документації відповідно до вимог законодавства України.

Спорудження «сухого» фонтану біля Оперного театру здійснюватиметься в комплексі з реконструкцією (капітальним ремонтом) площі перед театром.

Нагадаємо, в березні 2016 року до ЛМР від імені компанії «Сокар Україна» звернувся благодійний фонд «Сокар-Благо» з пропозицією розмістити фонтан на центральному проспекті м. Львова навпроти Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Втім проект так і не був реалізований.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: