Огляд навушників

Сучасна аудіо гарнітура пішла далеко вперед, кожен раз пропонуючи все нові і нові можливості. Навушники Bluetooth сьогодні абсолютно не дивина, і в їх компактній формі криється неймовірна чистота і сила звуку.

Сучасна аудіо гарнітура пішла далеко вперед, кожен раз пропонуючи все нові і нові можливості. Навушники Bluetooth сьогодні абсолютно не дивина, і в їх компактній формі криється неймовірна чистота і сила звуку.

*промоція

Звук, як він є

Досить добре відтворити будь-який трек в ваших вухах можуть і недорогі китайські навушники. Однак є щось більше. Для тих, хто цінує якісний біт, «розуміє» звук цілком і бажає слухати музику без відриву від діяльності. Кращі варіанти - моделі від Apple, Sony і Google.

Навушники Apple

Ідеальний аксесуар для iPhone, що поєднує небувалу компактність і цілий спектр високих технологій. Apple-орієнтовані навушники - це:

  • спеціальні кодеки стиснення, що визначають краще звучання, в т.ч. і файлів Flac;
  • 5-ти годинна автономна робота і можливість швидкої зарядки;
  • можливість підключення NFC, тактильне управління, Siri;
  • шикарний мініатюрний футуристичний дизайн.

Насправді, одна з головних фішок навушників AirPods - конструкція. Вони зроблені так, що основний динамік спрямований прямо в барабанну перетинку. А чотири наявних отвори значно покращують звук, особливо середні і низькі частоти. Що володіють відмінною звукоізоляцією, вони не викликають втому слуху навіть після декількох годин носіння!

Бездротові AirPods - щось зовсім унікальне і дійсно варте. Нічого схожого сучасний ринок поки не пропонує. Моделі 2017 року мають поліпшене звучання, захист від води і вологи, а також дають можливість приймати і завершувати дзвінки.

Навушники Sony

У минулому році японські розробники представили 3 моделі бездротових навушників:

  1.  Sony WH-1000XM2 - гарнітура в класичному вигляді з «розумним» шумопоглинання. Спеціальна система визначає атмосферний тиск, на основі чого підвищує ефективність роботи навушників. Це одні з найбільш автономних «вух» на ринку! Їх автономна робота становить близько 30-ї години! А за рахунок підтримки кодека LDAC, ви можете слухати музику без стиснення.

2. Навушники Sony WI-1000X - сателіти з вбудованим вібромоторчик для прийому дзвінків, також підтримують дротову роботу. Більш компактні, і зі спец-кріпленням на шиї.

3. Модель Sony WF-1000X - компактні конкуренти AirPods, також з системою шумозаглушення.

Навушники Google

Випустивши нові смартфони Pixel, Google, звичайно ж, не залишили їх без високотехнологічних аудіо аксесуарів. У 2017 році компанія випустила навушники Google Pixel Buds, які вміють не тільки відтворювати крутий біт, а й здійснювати переклад!

Характеристики:

  • підтримка голосового помічника Assistant і інтеграція з Google Translate (функція працює тільки з Pixel 2 і Pixel 2 XL);
  • роз'єм Lightning замість 3.5 мм;
  • шнурок, що з'єднує праве і ліве «вухо»;
  • автономність - до 5 годин;
  • зарядити навушники можна в спеціальному кейсі.

Маленькі приборчики напевно врятують від шуму в людних місцях, збережуть важливі розмови від чужих вух і просто дозволять вам насолодитися гарною соковитою музикою, не заважаючи при цьому стороннім.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: